tirsdag 20. mai 2008

2 seire - med 12 hester fra Stall Gamnes og Stall Oldersletta - 18. mai

Så trør vi til igjen. SVARVAR FIEGER OG HOELS ELD - var dagens vinnere!

Svarvar Fieger viser at lyngshest/nordlandshest er best til ponnitrav. Svarvar er igang med å legge opp til en flott karriere, og har ny personlig rekord ved Harstad Travpark 18. mai med 2.19,8 - og kusk/medeier Eivind Morris gjør en fantastisk innsats for disse resultatene. Svarvar Fieger står også til avlstjeneste , og har allerede fått 1 hoppe for bedekning!

Se bilder fra løpsdagen: http://www.ht.no/sport/trav/article156287.ece

Så fikk Oddmund vist litt av sine kuskekunster! Med Hoels Eld ble det en klar seier , og herved er travtrenerstudent Oddmund fra Gamnes med i banen igjen!

Her er resultatet og svarene på dine spørsmål:

KURSOPPLEGG

Etter mange forespørsler setter vi i gang med flere kurs:

TRYGG MED HEST I: KL 1730 – 1930 ( for nybegynnere som har lite eller ingen erfaring fra stall og hest/ponni. Kurset innebærer innføring i stallarbeid, sikkerhet, leiing, adferd hos hest/ponni, forstå hesten/ponniens signaler, strigling, samt video)
5 ganger a 2 timer. Pris kr 1200,-

TRYGG MED HEST II kl 1930 – 2130 (for de som har gjennomgått TMHI (Trygg med hest I) og ønsker å lære mer. Kurset innebærer stallansvar, sikkerhet, ridning/trav, video, stell av utstyr, adferd med hest. Når kurset er ferdig er det mulighet for å søke om få ha faste ukedager med ansvar for ”egen” hest til egentrening for å utvide sin interesse. 5 ganger a 2 timer. Pris kr 1500,-

LEIE AV HEST PÅ FÒR: For de som her gjennomført TRYGG MED HEST II, kan de få tilbud om å leie hest/ponni på fór. De vil da automatisk få tilbud om rideundervisning av ridelærer Mia Sandnes Eggum (inntil 2 lørdager hver måned), kurs og undervisning innen Ponnitrav (Ponnigruppa i Harstad og Oppland Travlag) og ponnilisens for å delta på ponnitravløp (1 gang i uka på Harstad Travpark). Samt alle kurs som blir arrangert av Harstad Hestesportklubb og Harstad og Oppland Travlag.
Kurslærere:
Vivi-Ann Sandnes Eggum, Eagala level 2 instr, hestekunnskapseks.90508660
Oddmund Eggum: Trener av travhest, kusk, under travtrenerutd.90744577
Mia Sandnes Eggum: Ridelærer Trinn I, montékusk, travkusk, m.m.
Publisher Website!
Juletrefest og sledekjøring med Aktiv Event for StatoilHydro 4.1.08

Stay on our farm:

Farm Holiday A wide selection of Italian and European farm holiday