onsdag 31. oktober 2012

Vinteren 2012-2013

Julen nærmer seg med stormskritt. Ta kontakt om du / dere ønsker: - firmatur med hest og slede inn i villmarka - der opplevelser venter med lavvo, dyreliv, kulturminner, isfiske, fortellinger og mye mer - rideturer i trygge omgivelser (ca 11 km) og gårdens egne trenings- og rideveier som holdes vinteråpne - besøk i kulturminner, historiefortellinger, gårdsliv og naturbaserte opplevelser med bålkaffe Alle aktiviteter kan arrangeres hele døgnet, slik at autentiske opplevelser med nordlys, måneskinn og nærhet til naturen gir deg de minneverdige opplevelser. Husk: Ta med godt kamera, ta med varme vinterklær. Om dere ikke har vinterklær, så har vi til utleie. Og ÅRETS JULEGAVE er å kjøpe EN FOLKEHEST - En andel for kr 375,-, som hele familien, bedriften og/eller du selv vil ha glede av gjennom et helt år. Salget starter fra 10. november. Følg med i media eller på vår facebookside. Når jula er over så fortsetter vi med:
Inn i det nye året har vi også Folkehesten 2013 på gården. Der vil bli annonsert aktivitetsdager for besøkende (åpen gård arrangement) - og vi inviterer til å melde dere som "liker" på vår facebookside . Velkommen til gårds ;)

Her er resultatet og svarene på dine spørsmål:

KURSOPPLEGG

Etter mange forespørsler setter vi i gang med flere kurs:

TRYGG MED HEST I: KL 1730 – 1930 ( for nybegynnere som har lite eller ingen erfaring fra stall og hest/ponni. Kurset innebærer innføring i stallarbeid, sikkerhet, leiing, adferd hos hest/ponni, forstå hesten/ponniens signaler, strigling, samt video)
5 ganger a 2 timer. Pris kr 1200,-

TRYGG MED HEST II kl 1930 – 2130 (for de som har gjennomgått TMHI (Trygg med hest I) og ønsker å lære mer. Kurset innebærer stallansvar, sikkerhet, ridning/trav, video, stell av utstyr, adferd med hest. Når kurset er ferdig er det mulighet for å søke om få ha faste ukedager med ansvar for ”egen” hest til egentrening for å utvide sin interesse. 5 ganger a 2 timer. Pris kr 1500,-

LEIE AV HEST PÅ FÒR: For de som her gjennomført TRYGG MED HEST II, kan de få tilbud om å leie hest/ponni på fór. De vil da automatisk få tilbud om rideundervisning av ridelærer Mia Sandnes Eggum (inntil 2 lørdager hver måned), kurs og undervisning innen Ponnitrav (Ponnigruppa i Harstad og Oppland Travlag) og ponnilisens for å delta på ponnitravløp (1 gang i uka på Harstad Travpark). Samt alle kurs som blir arrangert av Harstad Hestesportklubb og Harstad og Oppland Travlag.
Kurslærere:
Vivi-Ann Sandnes Eggum, Eagala level 2 instr, hestekunnskapseks.90508660
Oddmund Eggum: Trener av travhest, kusk, under travtrenerutd.90744577
Mia Sandnes Eggum: Ridelærer Trinn I, montékusk, travkusk, m.m.
Publisher Website!
Juletrefest og sledekjøring med Aktiv Event for StatoilHydro 4.1.08

Stay on our farm:

Farm Holiday A wide selection of Italian and European farm holiday