onsdag 8. juli 2015

HURRA!! ENDELIG V75 LØP I HARSTAD!!!

En historisk dag - og historien bak kampen om å få realisert en totalisatorbane i Nord-Norge - vises gjennom at det faktisk skjer: DRØMMEN GÅR I OPPFYLLELSE - HISTORIENS FØRSTE V75 i Nord-Norge! Og vi er stolte over å ha bidratt - fra første politiske kamp om at kommunen skulle kjøpe arealet - og leie det til et fattig lokalt Harstad og oppland travlag - og at Trondenes Bondelag fikk kjempet seg en forsikringspremie der Servicehuset erstattet samfunnshuset på Oldersletta. Historien bør gjenfortelles - slik at de nye generasjoner som kommer inn i travsporten kjenner til den. Mange har forsøkt å omgjøre det som har faktisk skjedd - og det har også vært en kamp. Iallefall. Media skriver gode ord - og hele travsporten i landsdelen bør glede seg over resultatet!
http://www.vol.no/article11293260.ece Kom til Harstad Travpark på lørdag. Det er der det skjer! Og vi ønsker alle besøkende velkommen innom stallene våre: Stall Oldersletta og Stall Gamnes :)

Her er resultatet og svarene på dine spørsmål:

KURSOPPLEGG

Etter mange forespørsler setter vi i gang med flere kurs:

TRYGG MED HEST I: KL 1730 – 1930 ( for nybegynnere som har lite eller ingen erfaring fra stall og hest/ponni. Kurset innebærer innføring i stallarbeid, sikkerhet, leiing, adferd hos hest/ponni, forstå hesten/ponniens signaler, strigling, samt video)
5 ganger a 2 timer. Pris kr 1200,-

TRYGG MED HEST II kl 1930 – 2130 (for de som har gjennomgått TMHI (Trygg med hest I) og ønsker å lære mer. Kurset innebærer stallansvar, sikkerhet, ridning/trav, video, stell av utstyr, adferd med hest. Når kurset er ferdig er det mulighet for å søke om få ha faste ukedager med ansvar for ”egen” hest til egentrening for å utvide sin interesse. 5 ganger a 2 timer. Pris kr 1500,-

LEIE AV HEST PÅ FÒR: For de som her gjennomført TRYGG MED HEST II, kan de få tilbud om å leie hest/ponni på fór. De vil da automatisk få tilbud om rideundervisning av ridelærer Mia Sandnes Eggum (inntil 2 lørdager hver måned), kurs og undervisning innen Ponnitrav (Ponnigruppa i Harstad og Oppland Travlag) og ponnilisens for å delta på ponnitravløp (1 gang i uka på Harstad Travpark). Samt alle kurs som blir arrangert av Harstad Hestesportklubb og Harstad og Oppland Travlag.
Kurslærere:
Vivi-Ann Sandnes Eggum, Eagala level 2 instr, hestekunnskapseks.90508660
Oddmund Eggum: Trener av travhest, kusk, under travtrenerutd.90744577
Mia Sandnes Eggum: Ridelærer Trinn I, montékusk, travkusk, m.m.
Publisher Website!
Juletrefest og sledekjøring med Aktiv Event for StatoilHydro 4.1.08

Stay on our farm:

Farm Holiday A wide selection of Italian and European farm holiday