tirsdag 12. august 2008

Det nærmer seg skolestart

Sommeren er på hell.
Vi merker at skoleferien begynner å ta slutt, og pågangen til kurs og stallplasser øker.
Ingen kurs blir startet før skolestart, og vi ber alle interesserte ta kontakt pr tlf 90508660 eller e-post. Det er ingen påmeldingsfrist, men kursene blir satt igang etterhvert som de fylles opp.

Vi er inne i årets mest hektiske travsesong: Se: www.travsport.no
- med travløp både i Tromsø, Olsborg, Bodø, Tana og Harstad.

Dessverre måtte vi takke nei til Finnmarksturen, da Ponnigruppa i Harstad og Oppland Travlag ikke rakk å lisensiere våre 6 entusiastiske ponnitravungdommer i tide.

Samtidig er det ridestevner og lyngshestdager.
Bilder og reportasjer vil bli lagt ut etterhvert.

Vivi-Ann holder på med sin EAP utdanning / Hesteassistert terapi , og tilbyr dette skoleåret 500 gratis EAP timer for å oppnå videre lisensiering utover Level 2. Ta kontakt for avtale.

Her er resultatet og svarene på dine spørsmål:

KURSOPPLEGG

Etter mange forespørsler setter vi i gang med flere kurs:

TRYGG MED HEST I: KL 1730 – 1930 ( for nybegynnere som har lite eller ingen erfaring fra stall og hest/ponni. Kurset innebærer innføring i stallarbeid, sikkerhet, leiing, adferd hos hest/ponni, forstå hesten/ponniens signaler, strigling, samt video)
5 ganger a 2 timer. Pris kr 1200,-

TRYGG MED HEST II kl 1930 – 2130 (for de som har gjennomgått TMHI (Trygg med hest I) og ønsker å lære mer. Kurset innebærer stallansvar, sikkerhet, ridning/trav, video, stell av utstyr, adferd med hest. Når kurset er ferdig er det mulighet for å søke om få ha faste ukedager med ansvar for ”egen” hest til egentrening for å utvide sin interesse. 5 ganger a 2 timer. Pris kr 1500,-

LEIE AV HEST PÅ FÒR: For de som her gjennomført TRYGG MED HEST II, kan de få tilbud om å leie hest/ponni på fór. De vil da automatisk få tilbud om rideundervisning av ridelærer Mia Sandnes Eggum (inntil 2 lørdager hver måned), kurs og undervisning innen Ponnitrav (Ponnigruppa i Harstad og Oppland Travlag) og ponnilisens for å delta på ponnitravløp (1 gang i uka på Harstad Travpark). Samt alle kurs som blir arrangert av Harstad Hestesportklubb og Harstad og Oppland Travlag.
Kurslærere:
Vivi-Ann Sandnes Eggum, Eagala level 2 instr, hestekunnskapseks.90508660
Oddmund Eggum: Trener av travhest, kusk, under travtrenerutd.90744577
Mia Sandnes Eggum: Ridelærer Trinn I, montékusk, travkusk, m.m.
Publisher Website!
Juletrefest og sledekjøring med Aktiv Event for StatoilHydro 4.1.08

Stay on our farm:

Farm Holiday A wide selection of Italian and European farm holiday